Meerdere vestigingen, één missie

We hebben vestigingen op verschillende strategische plekken in Nederland. Allemaal met hetzelfde DNA, wat betekent dat klanten tevreden maken bij alle vestigingen de hoogste prioriteit heeft.

DL Freight Management Amsterdam

DL Freight Management (Amsterdam)

DL Freight Management (Amsterdam) B.V. is gevestigd in Schiphol-Rijk en houdt zich bezig met intercontinentaal vervoer. Voor onze opdrachtgevers wordt wereldwijd vervoer georganiseerd middels de verschillende modaliteiten: zeevracht, luchtvracht en sea/air.

Daarnaast verzorgen we alle voorkomende douaneformaliteiten die voorkomen bij im- en export binnen én buiten de EU.

Lukas Duivenvoorden, bedrijfsleider
Neem contact op

DL Freight Management Vlaardingen

DL Freight Management (Rotterdam)

DL Freight Management (Rotterdam) is een modern warehouse met 28 docks voor handling en opslag van diverse soorten goederen.

Als expediteur kunnen wij de zeevrachtzendingen over de gehele wereld verzorgen. Zowel luchtvracht als wegtransport zitten ook in ons pakket. Tevens zijn wij gespecialiseerd in transporten van en naar Rusland en de Baltische staten. We hebben een AEO Certificering voor Douane en Veiligheid.

André de Brabander, bedrijfsleider
Neem contact op

DL Fresh Logistics

DL Fresh Logistics

DL Fresh Logistics is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk en goed bereikbaar via de A12. Deze hypermoderne geconditioneerde vestiging is gespecialiseerd in de opslag en het verpakken van groente en fruit.

Onze 20 koelcellen zijn afzonderlijk regelbaar waardoor we afgesteld op uw wensen groente en fruit tussen -2 graden Celsius en +14 graden Celsius kunnen opslaan.

Naast dat we fruit kunnen sorteren en labelen hebben wij ook uitgebreide verpakkingsmogelijkheden, zoals flowpack, foodtainer, netlon, girsac en sealen.

Kaj & Colino, bedrijfsleiders
Neem contact op

DL Transport

DL Transport

DL Transport is gespecialiseerd in containertransport en rijdt dagelijks met een eigen vloot van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven.

Naast onze eigen transportmogelijkheden hebben we in Vlaardingen ook een afdeling internationale transportbemiddeling. We hebben jarenlang gewerkt aan een breed netwerk en kunnen nu met trots zeggen dat we voor elk soort wegtransport in Europa een oplossing kunnen bieden, zowel voor import als export.

Ons team zit klaar om u zo snel mogelijk van een gepaste transportoplossing te voorzien.

Raoul van der Pluijm, bedrijfsleider
Neem contact op

DL Warehousing

DL Warehousing

Op het industrieterrein "Groote Wetering" te Bodegraven, langs de A12, is DL Warehousing gevestigd. Deze vestiging is BRC-, SKAL en AEO-gecertificeerd en gespecialiseerd in de handling, orderpick en opslag van grote volumes met hoge omloopsnelheid. Onze opslagcapaciteit bedraagt meer dan 10.000 pallets.

Daarnaast zijn we sterk in het klaarmaken en verzenden van (kleinere) pakketten via de bekende pakketdiensten, het laden en lossen van containers en krimpen van verpakkingen.

Danny Laban, bedrijfsleider
Neem contact op

DL Coldstore

DL Coldstore

Deze moderne nieuwe vestiging ligt vlakbij de afrit van de N11 in Bodegraven en heeft dus een goede bereikbaarheid met de haven van Rotterdam, Randstad en de rest van Nederland. We beschikken hier over 7.000 m2 geconditioneerde opslag, verdeeld over 15 cellen voor de opslag van gekoelde en diepgevroren goederen zoals vlees, vis en AGF-producten.

Daarnaast hebben we een K-erkenning HACCP-, BRC-, SKAL- en AEO-certificeringen en een douane-entrepotvergunning. Vanuit de hele wereld worden containers in onze vestiging gelost. Ook de afhandeling van de documenten vindt bij ons plaats.
Neem contact op

We helpen u graag verder

Als u contact met ons opneemt en een offerte of meer informatie nodig heeft, zult u Sabine of Daniëlle te spreken krijgen. Beiden hebben jarenlange logistieke ervaring en weten precies wat er bij DL mogelijk is. Ze kunnen u uitstekend verder helpen.

Staan voor wat we doen

De directie van DL Logistics Group bestaat uit Rick, Ron, Rob en Pieter (zie foto v.l.n.r.). Samen met de bedrijfsleiders geven zij leiding aan meer dan honderd medewerkers. 

Als er één zin is die tot uitdrukking brengt waar we allemaal voor gaan, dan is het: we staan voor wat we doen. Het nakomen van beloftes en bieden van de beste kwaliteit en service zien we als het fundament van ons bedrijf.